top of page

Stiltewandelingen

Wanneer je toe bent aan rust en stilte, maar geen tijd of geld hebt voor een meerdaagse retreat, kun je met me mee voor een stiltewandeling in de Biesbosch. Zie het als een miniretreat! Even tijd voor jezelf, even stilte en niets hoeven. Alleen maar stap voor stap en genieten van natuur.

We nemen een pontje naar het hart van de Biesbosch, waar buiten het gemaaide pad waar we lopen, de natuur nog ongerept is. In stilte wandelen we door de prachtige natuur en dompelen we onszelf onder in de natuurgeluiden en genieten we in stilte. We zijn zo'n 2 uur onderweg en stoppen op de helft even voor wat drinken en een kleine versnapering. 

Wanneer we weer terug zijn het Biesboschcentrum kunnen we desgewenst nog wat drinken/eten en napraten bij het nieuwe restaurant daar, Biezz.

De eerstvolgende datum is donderdag 13 juni, van 09.30 - 13.00 uur. De kosten bedragen 12,50, inclusief entree pontje, thee en een kleine versnapering. Het maximum aantal deelnemers is 8. Aanmelden kan via een mail naar ingypotgieter@gmail.com.

rozebloem.jpg
bottom of page